Karakol basan AK Parti Gençlik Kolları Başkanına, Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığından tepki

TAKİP ET

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde polis karakolunun AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanı tarafından basılmasını gündeme taşıyan Zafer Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından, 'Türk polisinin yanındayız,' açıklaması geldi.

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde polis karakolunun AK Parti Tomarza Gençlik Kolları Başkanı tarafından basılması sosyal medyada sıcak gündem olarak karşımıza çıkıyor.

Kayseri Valiliğinin gelişmeleri duyurduğu açıklamanın ardından Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Avukat Serap Altuntaş,  “Kimlik soran polisimize böyle alçakça saldırı yapacak kadar cüreti bu kişiler nereden almıştır. AKP ilçe Gençlik Kolları Başkanının bilinmesi ve özel muamele görmesini beklemek nasıl bir zihniyetin ürünüdür. Mafya ülkesi haline getirilen ülkemizde bir partinin gençlik kolu başkanına mafyacılık oynama hakkını kim vermiştir.” Diyerek konu ile ilgili darp edilen polis memuruna geçmiş olsun diyor, bu zihniyeti kınıyor ve bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz demiştir.

Türk polisi herhangi bir zümrenin ya da partinin değil bu milletin polisidir. Türk polisine sahip çıkmak da ancak ve ancak Türk milleti ile ittifak yapan Zafer Partisinin işidir.

Tüm emniyet güçlerimize ve kolluk kuvvetlerimize görevlerinde zarar gelmemesini temenni ediyor ve başarılar diliyoruz," ifadelerini kullandı.

Kayseri'de karakol basıp polisin burnunu kıran AK Parti Gençlik Kolları Başkanı tutuklandı

Tomarza'da karakol basıp polisin burnunu kıran AK Partili için Kayseri Valiliğinden açıklama geldi

Kayseri Kayseri Olay Tomarza Tomarza Olay Zafer Partisi Zafer Partisi Kayseri Serap Altuntaş