Kayseri Alpaslan'da elitlerin (!) yol gaspı! Melikgazi Belediyesi sessiz

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Alpaslan Mahallesinde yol gaspına bir yenisi daha eklendi. Kamuya ait yol, otopark bariyeri ile kapatıldı. Melikgazi Belediyesi yol gasplarına neden sessiz kalıyor? Vatandaş ile Belediye arasındaki mülkiyet savaşı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde lüx ve süper lüks evlerin bulunduğu Alpaslan Mahallesi'nde vatandaş ile Melikgazi Belediyesi arasında adı koyulmamış bir mülkiyetin gaspı savaşı var! Kamuya ait alanları kendilerini elit (!) olarak niteleyen kişilerin yaşadığı apartmanlar gasp etmeye devam ediyor.

KAMUSAL ALANLARIN GASP EDİLMESİNİN ADI SİYASİ İLİŞKİLER

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen yine Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde olan kamusal alanların bir bina tarafından gasp edilmesi gündeme gelmiş ve Melikgazi Belediyesince herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, farklı belediyelerde değişik siyasi partileri temsil eden Belediye Meclis Üyelerinden bir kaçınında oturduğu iddia edilen süper lüks Başyazıcı Konutlarının park dahil geniş bir alanı çitle çevirerek kendi mülkiyetleri gibi göstermesi gündemde ki yerini korurken bu kez yine Melikgazi Belediyesi sınırları içerisinde ve yine Alpaslan Mahallesi'nde başka bir lüx konut içeren apartman tarafından işgal edilmiş, park bariyeri konulmuş yol gündeme geldi.

HALKI VE KAMU ÇIKARINI SAVUNMASI GEREKEN MECLİS ÜYELERİ KAMUSAL ALANLARI GASP EDİYOR

Alpaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde bulunan ve yine değişik siyasi partilere mensup birkaç Belediye Meclis Üyesinin yaşadığı iddia edilen Panorama isimli sitenin kamuya ait alanı kendi özel parkı haline getirdiği iddiası resimler ile destekleniyor.



Yeni düzen sosyal medya haber portalı Kayseri Radar vatandaş kamerasına yansıyan görüntüler, kendilerine elit (!) diyen bir takım kişilerin bu pervasızlığına ve yol, park gaspına Melikgazi Belediyesinin neden, niye, nasıl göz yumduğu merak ediliyor.



ÇOÇUKLARIMIZ İÇİN GÜVENLİ ORTAM DEĞİL

Bir önceki yol ve park gaspı olayını gerçekleştiren Başyazıcı Konutlarında oturan bina sakinleri; "Bu park güvensiz idi! Şimdi söyleyemeyeceğimiz ahlaksız bir ortam vardı! Çocuklarımızın güvenliği için tel örgüler çektik, bariyer koyduk!" desede "Kayseri'de kamu çıkarı haklının değil, güçlünün çıkarı" haline gelmiş durumda.

Melikgazi Belediyesi'nin yol ve park gaspları ile ilgili nasıl bir tavır takınacağı, nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.

HABER GÜNCELLEME: 11.08.2021 16:48

Melikgazi Belediyesine ait Zabıta ekipleri "yolun hukuka uygun olmayan" şekilde kapatılması üzerine tutanak tutarak ilgili bina hakkında işlem başlatmıştır.

kayseri kayseri melikgazi belediyesi melikgazi belediyesi