Kayseri'de "15 Temmuz Darbesi ve Reformlar" konferansı

TAKİP ET

Kayseri Üniversitesince (KAYÜ) "15 Temmuz Darbesi ve Reformlar" konulu konferans düzenlendi.15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konferansın açılışında konuşan Vali Gökmen Çiçek, Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi gösterdiği direnişin mazlum pek çok millete örnek olduğunu söyledi.

Kayseri Üniversitesince (KAYÜ) "15 Temmuz Darbesi ve Reformlar" konulu konferans düzenlendi.

 

15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki konferansın açılışında konuşan Vali Gökmen Çiçek, Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi gösterdiği direnişin mazlum pek çok millete örnek olduğunu söyledi.

KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ise tarih boyunca hür yaşamış Türk milletinin hiçbir zaman başkasının himayesine girmediğini dile getirdi.

Taşeron örgütlerin ve bunların destekçilerinin her zaman Türkiye'yi yıkmaya, zarar vermeye çalıştığını belirten Karamustafa, "Milletimizin gücünü her zaman enselerinde hissetmişlerdir. 15 Temmuz gecesi yaptıkları hain kalkışmayla bu milletin silahını, tankını, mermisini milletin üzerine sıkan FETÖ mensubu hainler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıkan demokrasi ve vatan sevdalısı kahramanlarımızın çelik gibi tepkisiyle karşılaşmıştır ve oyunları bozulmuştur." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da 15 Temmuz gecesi gibi bir geceyi Allah'ın bu millete bir daha yaşatmamasını diledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ise 15 Temmuz gecesi milletin iradesine ipotek konulmaya çalışıldığını ancak darbenin başarılı olamadığını ifade etti.

Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Murat Yılmaz, "15 Temmuz Darbesi ve Reformlar" konulu konferans verdi.

Kayseri Kayseri 15 Temmuz Darbesi ve Reformlar konferans Kayseri Üniversitesi Kayü Kayseri haberleri