Kayseri'de hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Kayseri'de iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. İş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen 5 hırsızlık olayıyla ilgili yürütülen çalışmada, kimlikleri belirlenen 3 şüphelinin yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Kayseri'de iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alının 3 zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pınarbaşı ve Bünyan ilçelerinde 22 Mart'ta iş yerleri ile kamu kurum ve kuruluşlarında meydana gelen 5 hırsızlık olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmada, kimlikleri belirlenen 3 şüphelinin yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Pınarbaşı ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de katıldığı operasyonda yakalanan S.V, A.U. ve F.K, işlemlerinin ardından sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı.

hırsızlık kayseri hırsızlık Kayseri Kayseri haberleri Kayseri son dakika Kayseri son dakika haberleri Kayseri asayiş haberleri Kayseri olay kayseri olayları kayseri haber Kayseri yerel haber Kayseri yerel haberleri Pınarbaşı Bünyan JASAT