Kayseri'de araba yıkamanın bedeli 3 Bin 150 Lira

TAKİP ET

Kayseri'de kısıtlama sırasında benzinliklere araba yıkamak için akın eden sürücülere 3 Bin 150 Lira ceza uygulandığı iddia edildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda 56 saatlik sokağa çıkma yasağı ihlallerini sık sık dile getirmiştik.

Vatandaş gazeteciliğinin en iyi örneklerinden yeni düzen medya, sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'a yansıyan görüntüler kısıtlama sırasında yaşanan yoğunluğu gözler önüne sererken, Kayseri Emniyetine bağlı mobil asayiş ekipleri sık sık uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Vatandaşlar polisin ilk uyarıları ile dağılırken daha sonra toplanmaya devam ediyor.

Uyarıları dikkate almayanlar için bugün ise beklenen oldu. Polisin uyarına kulak asmayan vatandaşlar araçlarını yıkamak için benzinliklere akın etti.

Kayseri'nin Talas ilçesinde bulunan TOKİ'de benzinliklerde araç tıkamak için uzun kuyruklar oluşturanlara 3 Bin 150 TL ceza uygulandığı iddia edilirken, sosyal medyada bu durum gündem oldu.

Kurallara uyup evlerinde kısıtlamanın geçmesini bekleyen vatandaşlar, ceza uylamasında geç kalındığını ifade ederken Kayseri Emniyetine verilen destek dikkat çekti.

kayseri kayseri radar talas toki̇ talas toki araç yıkama araç yıkama bedeli