Kayseri'de Belediyeler farklı, ortak yönleri aynı: Bitmiyor!

TAKİP ET

Kayseri'de yaşanan "bitmeyen projelere" her geçen gün yenileri ekleniyor. Belediyeler farklı olsa da ortak yönleri aynı: bu projeler aylar geçmesine rağmen bitmiyor!

Kayseri bir uçtan diğer uca belediyelerin inşaat alanı gibi. Bu şantiye alanlarında çevre düzenlemesi ve alt yapılarda çalışmalar hızla devam ediyor.

Vatandaşların iddiarına göre, alt yapısı hazırlanan yerlerde bir takım işlerin yarım bırakılması ve çevre düzenlemelerinin yapılmaması akıllara soru işaretleri getiriyor.

Durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, "kontrol ve koordinasyon eksikliğinden olsa gerek" diyerek sorunu yeni düzen sosyal medya haber portalı Kayseri Radar'a aktarıyor.

Kayseri'nin Kocasinan İlçesinde bulunan Beşparmak Mahallesi'nde, asfaltlama çalışması bitmesine rağmen kaldırım düzenlemesinin 3 aydır başlamadığı vatandaşlar tarafından iddia edilirken, yoldan yürüyen vatandaşlar, "trafik kazasına endişesi ile yaşadıklarını ve insan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerekir," ifadelerini kullanıyor.



Melikgazi ilçesinde bulunan Kazımkarabekir Mahallesi'nde ise iddiaya göre 2 ay önce yıkımına başlanan ama geçen süre içerisinde bir türlü yıkımı gerçekleşmeyen elektrik trafosu ise yine vatandaş kamerasına yansıyor.

Vatandaşların iddiasına göre, yıkımı bitmeyen eski elektrik trafosu binasının uyuşturucu kulllanıcıları ve kötü niyetli kişiler tarafından kullanıldığını ifade ediyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi Kocasinan Belediyesi Kayseride bitmeyen işler