Kayseri'de Cumartesi sağanak yağış ve rüzgara dikkat!

TAKİP ET

Meteorolojiden Kayseri uyarısı! Bu Cumartesi günü sağanak yağış ve saatteki hızı 70 kilometreye kadar ulaşacak rüzgara dikkat! 6-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kayseri hava durumu bilgileri ve meteorolojik aktiviteler hakkında genel bilgilendirme.

Cuma günü Kayseri genelinde hava parçalı ve zaman zaman bulutlu geçerken, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü için hızı saatte 40-70 kilometreye ulaşacak olan rüzgar, aralıklı sağanak yağış ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış için uyarı geldi.

6-7 Mayıs 2023 Kayseri Hava Durumu

Meterolojiden yapılan açıklamada, 6 Mayıs Cumartesi günü Kayseri'de hava parçalı, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Rüzgar; Güney yönlerden orta kuvvette eserken, yer yer kuvvetli olacak. Rüzgarın hamleli hızı ise saatte 40-70 kilometreye çıkacak.

Aynı açıklamada 7 Mayıs Pazar günü Kayseri'de hava parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Rüzgar; batı ve güney batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

6-10 Mayıs 2023 Kayseri Hava Durumu

Meteoroloji 7 Bölge Müdürlüğü Kayseri Kayseri Hava Durumu Hava Durumu