Kayseri'de DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Başmısırlı istifa etti! Yeni yeri AK Parti

TAKİP ET

Kayseri'de DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı istifa etti! AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitingi sırasında taktı.

Kayseri'de DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı istifa etti! AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri mitingi sırasında taktı.

İstifanın ardından akşam üzeri açıklama yapan eski DEVA'lı yeni AK Partili Begüm Başmısırlı;

"Memleketimizin içinde bulunduğu mevcut siyasi iklimi düşünerek ve aile köklerimle birlikte geçmiş hayatımı da göz önüne alarak verdiğim bu karara sizlerin de saygı göstereceğini inanıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti'nin önümüzdeki asırlarına damgasını vuracak olan bu seçimin memleketimizin milli ve manevi değerleri ile barışık olan Cumhur ittifakı tarafından kazanılması ve yönetiminin aynı anlayış dahilinde sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devam ettirilmesi gördüğüm şartlar gereği bir mecburiyet arz etmektedir.

Milli ve manevi değerlerinin ışığında aldığım bu kararda bu vakitten sonra AK parti'de ve sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde siyasi hayatımız devam ettireceğim.

İlk günden bugüne kadar bana desteklerini esirgemeyen Sayın Mehmet Özhaseki beye ve İl Başkanı Fatih Üzüm beye ve bütün Ak Partisine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Seçim dönemine ilişkin öngörüleri çıkan canligaste.com yazarı Serdar Yayla, partiler arası transferleri daha önce "Kayseri Siyasetinde Uyuyan Hücreler Dönemi" yazısında dile getirmişti.

https://www.canligaste.com/yazarlar/serdar-yayla/kayseri-siyasetinde-uyuyan-hucreler-donemi-ve-secim-sathi/18/

Yazarımız Serdar Yayla'nın tüm yazıları: https://www.canligaste.com/kose-yazarlari/

Kayseri AK Parti Deva Partisi Begüm Başmısırlı Kayseri Gündem Erdoğanın Kayseri Mitingi