Kayseri'de engelliler için ayrılmış park alanlarını kullanan 32 araca işlem yapıldı

TAKİP ET

Kayseri Radar özel haberi. Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince şehir merkezinde denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimde engelliler için ayrılmış park alanlarını kullanan 32 araca işlem yapıldı.

Kayseri Radar özel haberi... Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince  Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek farkındalık yaratmak toplumsal duyarlılığı artırmak için şehir merkezi genelinde denetimde bulundu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,

''3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, 'Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek farkındalık yaratmak toplumsal duyarlılığı artırmak için ''Engelli bireylerin araçlarını park etmeleri için ayrılmış ve trafik levhaları ile belirtilmiş alanların hak sahibi olmayan kişiler tarafından kullanılmasının önüne geçilmesi,trafik düzeninin sağlanarak engelli bireylerin sosyal hayatta karşılaştıkları mağduriyetlerin önlenmesi amacıyla, 3 Aralık 2020 günü Engelli Park yerlerinde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince Şehir merkezinde denetim gerçekleştirilmiştir.


Denetimlerde; 246 araç denetlenmiş,Engelliler için ayrılmış park alanlarını kullanan 32 araç işlem yapılarak araçlar bulunduğu yerden kaldırılmıştır.Engelli vatandaşlarımızın günlük hayatlarına kolayca devam edebilmeleri, mutlu bir yaşam sürmeleri amacıyla çalışmalarımızı yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verildi.

kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber haber