Kayseri'de hangi bölgelerde musluk suları bulanık akıyor?

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bazı ilçelerde ve mahallelerde içme suyunda görülen bulanıklığın deprem sonrasında oluştuğunun ifade edildiği belirtilerek, panik yapılacak bir durumun söz konusu olmadığı açıklanmıştı. 'Kayseri'de hangi bölgelerde musluk suları bulanık akıyor?' haberimizin detaylarında.

Kayseri'de hangi bölgelerde musluk sular bulanık akıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bazı ilçelerde ve mahallelerde içme suyunda görülen bulanıklığın deprem sonrasında oluştuğunun ifade edildiği belirtilerek, panik yapılacak bir durumun söz konusu olmadığı açıklandı.

Talas ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler

Talas ilçemizde Yukarı, Kiçiköy, Yenidoğan, Mevlana, Harman, Bahçelievler, Tablakaya Mahalleleri,

Melikgazi ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler

Melikgazi ilçemizde Erenköy, Demokrasi, Bahçelievler, Kılıçaslan, İldem-TOKİ, Battalgazi, Esenyurt, Kıranardı Mahalleleri,

Kocasinan ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler

Kocasinan ilçemizde Erkilet ve Kocasinan Mahalleleri,

Develi ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler

Develi ilçemizde ise Camicedit, Aşık Seyrani, Mehmet Akif, Aşağı Everek, Bahçelievler, Yeni, Harman, Yeni Hayat, Mustafa Asım Köksal Mahalleleri etkilenmiştir.

İlgili lokasyonlardaki depolarımızda tahliye çalışması yapılarak dezenfekte işlemleri yapılmış olup, düzenli olarak numuneler alınarak takibi yapılmaktadır. Bulanık su ile karşılaşan abonelerimiz su berraklaşana kadar tedbiren suyu dinlendirerek kullanma suyu olarak değerlendirebilirler. Artçı depremlerin azalması ve ilgili bölgelerdeki şebekemizin kendini yenilemesiyle içme suyumuz eski berraklığına kavuşacaktır. Panik yapılacak bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygılarımızla.” ifadeleri kullanıldı.

Kayseri Kayseri Gündem Talas ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler Melikgazi ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler Kocasinan ilçesinde suları çeşme suları bulanık akan mahalleler Develi ilçesinde suları çeşme suları bulanı