Kayseri'de inşaatçıların rant kavgası: Raund 2

TAKİP ET

Kayseri'de siyaset, medya, inşaat üçgeninde İnşaatçıların rant kavgası sert devam ediyor. Ne olmuştu? Şimdi ne olacak? Bekaş İnşaat'ın Sahibi Bekir Karahasanoğlu ile Erkam İnşaat Sahibi Ekrem Sarar arasındaki arsa paylaşım savaşı İYİ Parti'yi karıştırdı.

Kayseri'de siyaset, medya, inşaat üçgeninde İnşaatçıların rant kavgası sert devam ediyor. Ne olmuştu? Şimdi ne olacak?

100 milyon Lirayı bulduğu iddia edilen rant kavsında İYİ Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, geçtiğimiz Pazar günü istifasını açıklayıp, bir gün aradan sonra Pazartesi günü istifasını geri çekti.

İYİ Partili Kenanoğlu, ilk istifa metninde işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösterirken, istifasından vazgeçtiğini içeren ikinci basın açıklamasında ise, yaşanan rant kavgasının derin detaylarını anlattı.

Kenanoğlu, söz konusu çarpıcı olayda rüşvet istendiğine ilişkin ses kayıtlarıyla kendisinin tehdit edilip istifaya zorlandığını öne sürerken, Erkam İnşaat Sahibi Ekrem Sarar ise Bekaş İnşaat’ın Sahibi Bekir Karahasanoğlu ve İyi Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu’nun Köşk mahallesindeki bir arazi üzerinden kendisine şantaj yaptığını iddia etmişti. Taraflar arasında ki son durum mahkemeye yansıdı.

ÖNCE İSTİFA ETTİ
 


İYİ Parti Kayseri Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu, geçtiğimiz (13 Haziran 2021) Pazar günü kişisel sosyal medya hesabı facebook üzerinden işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, istifa ettiğini duyurdu. Sonra istifa etmekten vazgeçtiğini açıklayarak kendisine kumpas kurulduğunu iddia ettiği ikinci bir basın açıklaması yaptı.




kayseri siyaset medya i̇nşaat kumpas i̇nşaatçıların rant kavgası kayseri olay kayseri siyaset