Kayseri'de kurallara uymayan 898 araç trafikten men edildi

TAKİP ET

Kayseri'de, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamalarında bir ay içerisinde 41 bin 847 araç kontrol edilirken, eksiklikleri bulunan 9 bin 787 araca trafik cezası kesildi, bir ayda meydana gelen trafik kazalarında 267 kişi yaralandı.

Kayseri'de, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan trafik uygulamalarında bir ay içerisinde 41 bin 847 araç kontrol edilirken, eksiklikleri bulunan 9 bin 787 araca trafik cezası kesildi. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan, 197 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulurken, 561 araç çeşitli suçlardan trafikten men edildi.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 150’si yaralamalı ve 249’u maddi
hasarlı olmak üzere toplam 399 adet trafik kazası meydana geldi ve bu kazalarda 220 kişi ise yaralandı.

Bölge Trafik şube müdürlüğü

Trafik denetimlerinde kontrol edilen 45 bin 95 araçtan eksiği veya kural ihlali tespit edilen 6 bin 520 araca trafik idari para cezası kesildi. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan 12 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş olup 268 araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 18'i yaralamalı ve 38'i maddi hasarlı olmak üzere toplam 56 adet trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda ise 29 kişi yaralandı.

İlçe Merkezleri

İlçe merkezlerinde 3 bin 847 araç kontrol edilmiş, eksiği ve kural ihlali tespit edilen 475 araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiştir. Ayrıca alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan 19 sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş olup, 69 araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde 10’u yaralamalı ve 16’sı maddi hasarlı olmak üzere toplam 30 adet trafik kazası meydana geldi ve bu kazalarda 18 kişi yaralandı.

kayseri trafik kayseri emniyet kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber kayseri asayiş haberleri kayseri kaza kayseri trafik kazası haber kayseri asayiş haberleri kayseri asayiş haberi haber kayseri kayseri o