Kayseri'de Milletvekili Adayları Listesi netleşmeden o isim veda mesajı yayımladı!

TAKİP ET

Siyasi Partilerin Milletvekili Adayları listesini YSK'ya sunması için vakit daraldı. Milletvekili Adayları isimleri ve seçim bölgeleri bugün saat 17'ye kadar YSK'ya teslim edilmek zorunda. Kayseri'de ise Milletvekili Adayları Listesi netleşmeden CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, veda etti.

Siyasi Partilerin Milletvekili Adayları listesini Yüsek Seçim Kurulu'na (YSK) sunması için vakit daraldı. Partiler, Milletvekili Adaylarının isimlerini ve aday oldukları bölgeleri bugün saat 17'ye kadar YSK'ya teslim etmek zorunda.

Kayseri'de ise Milletvekili Adayları Listesi netleşmeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.

BAYRAĞI YOL ARKADAŞLARIMA DEVREDİYORUM

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdardoğlu ile olan resmini paylaşarak;

"Kayseri'nin küçük bir köyünden çıkarak, Türkiye'nin birleştirici gücü, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde 3 dönem Kayseri Milletvekili olarak gurunla ve onurla görev yaptım.

Kentimin ve ülkemin sorunlarının takipçisi oldum; var gücümle yolsuzluklarla, hırsızlıklarla mücadele ettim. Mağdurun yanında, zalimin karşısında oldum. Bu bir bayrak yarışı, şimdi bayrağı yol arkadaşlarıma devrediyorum.

@kilicdarogluk önderliğinde, partimin bir neferi olarak, bundan sonra da var gücümle halkın iktidarı için bayrağı devralan arkadaşlarımla omuz omuza mücadelemi sürdüreceğim Bugüne kadar mücadeleme omuz veren, bana destek olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kayseri Kayseri Gündem Çetin Arık Kayseri Haberleri CHP Kayseri Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri