Kayseri'de Nisan ayında kaç kaza oldu? Kaç kişi yaralandı?

TAKİP ET

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Müdürlüğü Nisan ayı faaliyetleri yayınlandı. Kayseri'de Nisan ayında kaç kaza oldu? Kaç kişi yaralandı?

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Müdürlüğü 1-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen faaliyetler yayınlandı.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada faaliyetler tek tek anlatıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

Müdürlüğümüz trafik ekiplerince ilimizde yapılan uygulamalarda, (39.918) araç kontrol edilmiş, eksikliği görülen (17.071) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş, alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan (101) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, (740) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde (212)’si yaralamalı ve (252)’si maddi hasarlı olmak üzere toplam (464) trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (284) vatandaşımız yaralanmıştır.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü

Trafik denetimlerinde kontrol edilen  (30.599) araçtan eksiği veya kural ihlali tespit edilen (6.693) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş, alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan (11) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, (215) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.
Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde; (1)’i ölümlü, (25)’i yaralamalı ve (49)’u maddi hasarlı olmak üzere toplam (75) trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, (51) vatandaşımız yaralanmıştır.

İlçe Merkezleri

İlçe Merkezlerinde (7.913) araç kontrol edilmiş, eksiği ve kural ihlali tespit edilen (1.507) araca trafik idari para cezası karar tutanağı tanzim edilmiş, alkollü araç kullanmaktan ve 100 ceza puanını doldurmaktan (5) sürücünün sürücü belgesine geçici olarak el konulmuş, (64) araç çeşitli suçlardan trafikten men edilmiştir.

Sorumluluk alanında, belirtilen dönem içerisinde (25)’i yaralamalı ve (11)’i maddi hasarlı olmak üzere toplam (36) trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (47) vatandaşımız yaralanmıştır, ifadeleri kullanıldı.

Kayseri Kayseri Olay Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kayseri Valiliği Kayseri Trafik