Kayseri'de pozitif koronavirüs vakası görülmeyen tek ilçe!

TAKİP ET

Türkiye'nin tamamı koronavirüs ile mücadele ederken Kayseri'nin koronavirüs pozitif vakası görülmeyen tek ilçesi kaymakamlığın açıklaması ile ortaya çıktı!

Kayseri'nin hububat merkezi Yeşilhisar'da Pozitif Covid 19 vakası yok!

Türkiye'nin tamamı koronavirüs ile mücadele ederken Kayseri'nin koronavirüs pozitif vakası görülmeyen tek ilçesi kaymakamlığın açıklaması ile ortaya çıktı! Yeşilhisar Kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda;

Değerli Yeşilhisarlılar;

İlçemizde aktif pozitif vaka olmaması hep birlikte elde etmiş olduğumuz bir başarıdır. Ancak çevre ilçelerimizde pozitif vakalara rastlanmakta, komşu olduğumuz illerin köylerinde karantina uygulamaları bulunmaktadır. Bu riskli bölgede hep birlikte bizlere düşen tedbiri elden bırakmamak ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaktır. Alışveriş için çıkma zaruriyeti varsa bunu mümkünse iftardan sonraya almak uygun olacaktır. Özellikle PAZARTESİ günleri gündüz vakitlerinde ilçe merkezimizde oluşan yoğunluğu engellemek için 4 MAYIS PAZARTESİ günü emniyet personeli tarafından denetimler yapılacak olup, sosyal mesafe kuralına uymayan işyeri ve vatandaşlara idari yaptırım uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için alışverişlerini de haftaiçine yaymalarını önemle rica ediyoruz, denildi.



kayseri yeşilhisar koronavirüs olmayan yer covid19 olmayan yer koronavirüs vakası görülmeyen tek ilçe