Kayseri'de seçim öncesi çirkin provokasyon!

TAKİP ET

Kayseri'de seçim öncesi Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu korsan broşürler dağıtılmaya başlandı. Dağıtılan broşürlere tepki CHP Kayseri İl Başkanı Adil Demir ve Millet İttifakı milletvekili adaylarından geldi.

Kayseri'de seçim öncesi Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu korsan broşürler dağıtılmaya başlandı.

Dağıtılan broşürlere tepki Cumuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Adil Demir ve Millet İttifakı milletvekili adaylarından geldi.

CHP Kayseri İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada;

KİRLİ OYUNU SAHNELİYORLAR!

"Türkiye için tarihi bir seçimin eşiğinden olduğumuz bu süreçte; 21 yıldır sürdüğü saltanatın sonunun geldiğinin farkında olan iktidar partisi, her türlü kirli oyunu sahneye sürmekten geri durmuyor.

Devletin tüm olanaklarını hoyratça kullanmaktan çekinmeyen, devletin kasasından beslediği trolleriyle algı operasyonları yarattığı yıkımı gizlemeye çalışan AKP, sonunun yaklaştığını gördükçe çirkinliklerini de artırmaktadır.

ZİHİN BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR!

İlimiz başta olmak üzere birçok yerde partimizin logosu ve Cumhurbaşkanı Adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun görsellerinin kullanıldığı broşürler dağıtmaktadır. İçeriği tamamen yalan ve iftiralarla dolu broşürlerle halkımızın zihnini bulandırmaya çalışanlar hakkında gerekli yasal işlemi başlatmış bulunuyoruz.

VATAN VE BAYRAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

İstanbul seçimlerini kazanmak için kırmızı bültenle aranan teröristleri devletin televizyonuna çıkartan; terörist başının mektubunu meydanlarda okutanlar, bugün de kendi zihinlerinde yatanları bize mal etmeye çalışıyor.

Ama hiç kimse unutmasın ki; bu iftiralar kurtuluşun ve kuruluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne bulaşmaz. Onlar kendi pislikleri içinde boğuşa dursunlar; biz bu vatan ve bayrak için var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Buradan halkımıza sesleniyoruz; Radikaller İttifakı’nın kirli oyunlarına gelmeyin, 14 Mayıs’ta kavganın değil, sevginin dili kazanacak.

14 Mayıs’ta kutuplaştıranlar değil, kucaklayanlar kazanacak. 

14 Mayıs’ta yalanlar değil, gerçekler kazanacak." ifadelerini kullandı.

MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ, İFTİRA ATMAZ!

CHP Kayseri milletvekili adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahut Arıkan ise sosyal medya hesabından korsan broşürlere tepki göstererek;

"Şehrin her tarafına astıkları afiş ve pankartları yeterli bulmayıp, Sayın Kılıçdaroğlu adına korsan el ilanı bastırıp dağıtmaya başlamışlar! Ahlaksızlık, omurgasızlık, ilkesizlik kaybedecek... Millete anlatacak tek bir kelimesi olmayanlar, iftira atarak sonuç alacaklarını zannediyorlar. Bir kez daha söylüyoruz, müslüman yalan söylemez, iftira atmaz…" ifadelerini kullandı.

Kayseri'de Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı! Kimler katıldı?

Kayseri Kayseri Gündem Cumhuriyet Halk Partisi Mahmut Arıkan Adil Demir CHP kayseri İl Başkanlığı