Kayseri'de Sivaslılar Derneğinden gençlere "İyi ki Varsın Eren" filmi sürprizi

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi İlçesinde bulunan Kazımkarabekir Mahallesinde, Sivaslılar Derneği yapılan kongre sonrası gençleri, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmine götürerek milli ve manevi duyguları bir kez daha hatırlattı.

Kayseri'de bulunan Kazımkarabekir Mahallesi Sivaslılar Derneğinde Genel Kurul sonrası gençlere "Milli ve Manevi Duyguları" hatırlatmak için bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte gençler duygusal anlar yaşadı.
 

Yeni Başkan Mustafa Tek

Kazımkarabekir Mahallesi Sivaslılar Derneğinde gerçekleşen Genel Kurulda, birlik beraberlik mesajı verilirken Başkan Bünyamin Doğan'ın yerine yeni başkan Mustafa Tek seçildi. Genel Kurul sonrası Başkan Yardımcısı olarak Fehmi Koçyiğit görevi üstlendi.

Kazımkarabekir Mahallesi Sivaslılar Derneği Genel Kurulu sonrası, Kazımkarabekir Mahallesinde bulunan gençler ücretsiz olarak "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmine götürüldü.



Kazımkarabekir Mahallesi Sivaslılar Derneğiyeni Başkanı Mustafa Tek, "bu tür milli ve manevi duyguları yükselten etkinliklerin devam edeceğini" dile getirdi.

Kayseri Sivaslılar Derneği Bünyamin Doğan Mustafa Tek Fehmi Koçyiğit