Kayseri'de trafikte bilinçlendirme görselleri şehrin her yerinde

TAKİP ET

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, karayolu trafiğinde vatandaşların daha bilinçli trafik ortamında hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan Trafik Medya Yüzüne ait dijital görselleri halkın yoğun olduğu alanlarda, şehrin farklı noktalarında bulunan billboard ve raketlerde yayınladı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, karayolu trafiğinde vatandaşların daha bilinçli trafik ortamında hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan Trafik Medya Yüzüne ait dijital görselleri halkın yoğun olduğu alanlarda, şehrin farklı yerlerinde bulunan billboard ve raketlerde yayınladı.


Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2 Şubat 2021 günü saat 14:00’te Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde “20212030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzleri Projesinin Tanıtımı ve 2020 Yılı Trafik Medya Ödülleri Programı” düzenlenmiştir.
İçişleri Bakanlığımızca karayolu trafiğinde vatandaşlarımızın daha bilinçli trafik ortamında hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan Trafik Medya Yüzüne ait dijital görsellerin billboard ve raket basımı yapılarak halkın yoğun olduğu noktalara asılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

kayseri kayseri haberleri kayseri son dakika haberleri kayseri son dakika kayseri haber haber haber kayseri kayseri olayları