Kayseri'de ücretsiz LGS danışmanlık ve rehberlik hizmeti alabileceğiniz yerler

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), öğrencilere ücretsiz Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih danışmanlık hizmeti vermeye başladığı öğrenildi. KAYMEK, tarafından ücretsiz LGS danışmanlık ve rehberlik hizmeti alabileceğiniz yerler ve konumları haberimizde.

Kayseri'de ücretsiz LGS tercih danışmanlığı hizmeti KAYMEK'ten...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), öğrencilere ücretsiz Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

ÜCRETSİZ LGS DANIŞMANLIK VE REHBERLİK HİZMETİ ALABİLECEĞİNİZ YERLER

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tercih Danışmanlığı Günleri kapsamında Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi uzmanlarınca öğrencilere, TOKİ Gençlik Merkezi, Ziya Gökalp Sosyal Tesisleri, Danişment Sosyal Yaşam Merkezi ve Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi'nde tercih süresi boyunca ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilecek.

Öğrencilerin yetenek, ilgi ve puanları göz önünde bulundurularak tercih yapmaları ve geleceklerine en doğru adımı atmaları konusunda destek vermeyi amaçlayan hizmet, 19 Temmuz'da sona erecek.

KAYMEK Kayseri Büyükşehir Belediyesi Liselilere Geçiş Sistemi Kayseri LGS