Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı, hesap çetelesi de ele geçirildi

TAKİP ET

Kayseri'de polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların uyuşturucu satışına ilişkin tuttuğu hesap çetelesi de ele geçirildi

Kayseri'de polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki bir ikamette uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine adrese operasyon düzenledi, D.Ç, Ü.M. ve Ş.Ş'yi gözaltına aldı.

Şüphelilere ait otomobilde yapılan aramada, pompalı tüfek, 3 tabanca ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 48 bin lira ile direksiyonun altındaki gizli bölmede 613,93 gram sentetik uyuşturucu, 15,3 gram esrar ve uyuşturucu içerikli 3 hap ile 2 hassas terazi ele geçirildi.

Ekipler, şüphelilerin uyuşturucu satışına ilişkin tuttuğu hesap çetelesini de buldu.

Öte yandan bir rezidans odasına düzenlenen operasyonda sırt çantasında 100 gram sentetik uyuşturucu ele geçirilen Ü.M. de gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

kayseri narkotik haberleri kayseri uyuşturucu operasyonu ayseri Kayseri haberleri Kayseri son dakika Kayseri son dakika haberleri Kayseri asayiş haberleri Kayseri olay kayseri olayları kayseri haber