Kayseri'de yaşanan elektrik kesintisinin FETÖ ile bağlantısı olabilir mi?

TAKİP ET

Emekli üst düzey subayların gece yarısı yayınladığı bildiriye siyasilerden tepkiler gelirken, Kayseri'de gece yarısı yaşanan elektrik kesintisi FETÖ'yü akıllara getirdi.

Türkiye uzun bir aradan sonra gece yarısı muhtırası sayılabilecek bir bildiri ile çalkalandı. 103 Emekli Amiral bir bildiri yayınlayarak hem iktirarın hemde vatandaşın tepkisine maruz kaldı.

Gece yarısı Kayseri'de yaşanan elektrik kesintisi ortalama 3 yıl önce FETÖ Terör Örgütünün Türkiye elektrik sistemine yaptığı dijital saldırıyı akıllara getirdi.

Emekli Amirallerin bildirisinin ardından gece yarısı 01:50 civarında Kayseri Kocasinan ilçesinde 10'dan fazla mahallede elektrikler kesildi. Elektrik kesintileri ortalama 30 dakika civarnda sürerken haberimiz yayına hazırlandığı sırada halen bir kaç mahallede elektik kesintisi devam etmekte idi.

Nel olmuştu? Ortalama 3 yıl önce elektrik sisteminde meydana gelen bir hata nedeni ile Türkiye genelinde 15 ila 36 saati bulan kesintiler yaşanmış bu kesintilerin dijital bir saldırı ile FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirildiği açıklanmıştı.

Emekli Amirallerin bildirisinin ardından akıllara gelen sor şu; Kayseri'de yaşanan elektrik kesintisinin FETÖ ile bağlantısı olabilir mi?

Akıllara gelen sorunun cevabını Kayseri ve Civarı Elektrik yada TEAŞ tarafından yapılacak açıklama yanıtlayacak.

kayseri kayseri elektrik kesintisi elektrik kesintisi amirallerden bildiri gece yarısı bildirisi kayseri civarı elektrik teaş