Kayseri'den 13 firma Fortune 500 sıralamasında yer aldı

TAKİP ET

Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması sıralamasında Kayseri'den 13 firma listede yer aldı. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın, Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması'nda sıralamaya giren firmaları tebrik etti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın, Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması'nda sıralamaya giren firmaları tebrik etti.

 

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması sıralamasında Kayseri'den 13 firmanın listede yer aldığını aktardı.

Firmaları kente katkılarından ve başarılarından dolayı tebrik eden Yalçın, "Kayseri, 4 milyar dolara ulaşan ihracatıyla önemli şehirlerden biri. İhracatı ithalatının 2 katından fazla olan Kayseri'nin her alanda üretim, istihdam ve ihracat yapan firmaları bulunmaktadır. Bu firmalarımızın başarıları ile Türkiye'nin gözde listelerinde yer alması bizler için sevindirici." ifadelerini kullandı.

Yalçın, Kayseri'nin ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayan 13 firmanın diğer tüm firmalara örnek olmasını diledi.

 

Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın Kayseri Kayseri son dakika Kayseri haberleri Kayseri OSB