Kayseri'den deprem bölgesine 50 bin ısıtıcı, iş makinesi, personel desteği...

TAKİP ET

Kayseri'deki bir ısıtıcı firmasınca depremzedelere ulaştırılmak için hazırlanan 50 bin ısıtıcının ilk tırı yola çıktı. Kocasinan Belediyesinden deprem bölgesine iş makinesi ve personel desteği. Talas Belediyesinden 4 araçlık yardım konvoyu. Yeşilhisar Belediyesi de 10 kişilik ekibini Osmaniye'ye arama kurtarma için sevk etti.

Kayseri'deki bir ısıtıcı firmasınca depremzedelere ulaştırılmak için hazırlanan 50 bin ısıtıcının ilk tırı yola çıktı.

Türkiye tek yürek! Kumtel'den 50 Bin ısıtıcı

Kumtel Firması'ndan yapılan açıklamada, depremden etkilenen ve ağır kış şartları altında bulunan depremzedelere ulaştırılmak üzere 50 bin ısıtıcının AFAD ile koordinasyon halinde yola çıktığı, toplam 10 tırın bölgeye gönderileceği bildirildi.

Kocasinan Belediyesinden deprem bölgesine yardım

Öte yandan Kocasinan ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye ekipleri ve iş makinelerinin Kahramanmaraş'taki arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıktığını belirtti.

Talas Belediyesinden deprem bölgesine yardım konvoyu

Talas Belediyesi de deprem bölgesindeki vatandaşların ve görev yapan arama kurtarma ekiplerinin gıda ve diğer temel ihtiyaçları için 4 araçlık yardım konvoyu Kahramanmaraş'a uğurladı.

Mobil mutfak olarak hizmet verecek araçlarla birlikte 12 personel görevlendirildi.

Yeşilhisar Belediyesinden deprem bölgesine yardım

Yeşilhisar Belediyesi de 10 kişilik ekibini Osmaniye'ye arama kurtarma için sevk etti.

DEPREM kayseri Kayseri deprem Kumtel deprem bölgesine yardımlar Kocasinan Belediyesi Talas Belediyesi Yeşilhisar Belediyesi