Kayseri'den Dünya Kadınlar Günü Mesajları

TAKİP ET

Kayseri'den Dünya Kadınlar Günü mesajları. Kısa kısa Kadınlar Günü mesajları.

Kayseri'den kısa kısa Dünya Kadınlar Günü mesajları.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın; "Hayatımızın her anında bize destek olan, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren başta şehitlerimizin ve gazilerimizin çok değerli eş ve anneleri olmak üzere, dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran tüm fedakâr annelerimizin, kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, toplumsal hayatın temel direği olan kadınların Türk kültüründe her zaman önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi. Başkan Büyükkılıç, gerek aile, gerekse toplum birliğinde kadının hem sosyal, hem de ticari hayatta aktif rol almasının çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kadınların bir ömür boyu kıymetli ve değerli olduğunu belirterek, onlara hak ettikleri değeri vermek için çalıştıklarını söyledi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy; "“Kadınlarımızın iş hayatında, siyasette ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız. Ticarette ve girişimcilikte aktif rol alan kadınların ülkemize ve iş dünyasına  vereceği katkıya daha çok ihtiyacımız var. Bu duygularla ülkemizde kadınların şiddete maruz kalan değil başarı hikâyelerinin anlatılması temennisi ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum."

​​​​​​​(Devam edecek)

kayseri kayseri kadınlar günü dünya kadınlar günü