Kayseri'den geçen diri fay hatları ve üretebileceği deprem kapasitesi neler? (VİDEOLU HABER)

TAKİP ET

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında fay hatları ve üretebileceği deprem kapasitesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda Kayseri'den geçen diri fay hatları ve üretebileceği deprem kapasitesi hakkında bilgiler paylaşıldı. (VİDEOLU HABER - BÖLÜM 1)

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasının yayımladığı, Fay üzerinde yaşayan illerimiz, Kayseri Raporu-13 olarak geçen Kayseri deprem Raporunda hangi uyarılara yer veriliyor? Neler yapılmalı? Hangi tedbirler alınmalı? Çok konuşulan Kayseri Deprem Raporunu daha önce yayımlamıştık.

Kayseri Deprem Raporunda hangi uyarılara yer veriliyor? Kayseri Deprem Raporu...

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi bugün düzenlemiş olduğu basın toplantısında fay hatları ve üretebileceği deprem kapasitesi hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kayseri'de olası depremin tetikçisi olabilecek fay ve fay hatlarının detaylı bilgilendirmesi yapıldı.

Tarihsel süreç içerisinde Kayseri'de yaşanan depremlerin Ecemiş fayı kaynaklı olduğu ve şu ana kadar 6 şiddetinde depremin yaşandığı bundan sonraki süreçte de aynı fay hattının 6 şiddetinde deprem üretebileceğinin düşünüldüğü ifade edildi.

Vali Vekili açıkladı: (Depremler) Kayseri'de 73 bina ağır hasarlı, 9 okul yıkılacak

Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Kayseri Kayseri diri fay hatları Kayseriden geçen diri fay hatları Kayseri deprem