Kayseri'den kısa haberler (20 Kasım 2023)

TAKİP ET

Kayseri haberleri: Kayseri'de 7 lise öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı. Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine 193 milyon 247 bin lira söküm avansı ödemesi yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İslam Kalkınma Bankası Grubu Türkiye Direktörü Dr. Walid Abdelwahab ve beraberindekileri kabul etti. Gece saatlerinden itibaren Erciyes Dağı'nın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.

Kayseri haberleri...

Kayseri'de 7 lise öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı.  

Kayseri'de 7 lise öğrencisi gıdadan zehirlendi

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine 193 milyon 247 bin lira tutarında söküm avansı ödemesi yaptı. 

Kayseri Şeker'den çiftçiye 193 milyon lira avans

Gece saatlerinden itibaren Erciyes Dağı'nın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu.

Erciyes'te kar yağışı etkili oluyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İslam Kalkınma Bankası Grubu Türkiye Direktörü Dr. Walid Abdelwahab ve beraberindekileri kabul etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Başkanlık Toplantı Salonu'nda Abdelwahab ve beraberindekilerle Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Büyükkılıç, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Halka katkı sağlayacağız, hizmet edeceğiz, onların güvenini kazanacağız. Kayseri Büyükşehir Belediyesi kredibil bir belediye. Çok şükür bir sıkıntımız yok ama ticareti severiz. Ne kadar indirim olursa keyif alırız, pazarlığı severiz." ifadesini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dr. Walid Abdelwahab ise Kayseri raylı sistem projesinin, tamamladıkları en başarılı projelerden biri olduğunu belirterek, Başkan Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti.

Heyet, daha sonra Talas Mevlana-Cumhuriyet Meydanı Raylı Sistem Hattı'nda da incelemelerde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri Kayseri haberleri Kayseri gündem Erciyes Kayseri şeker Kayseri Şeker Fabrikası