Kayseri'den kısa haberler (4 Ocak 2023)

TAKİP ET

Kayseri Tarihi Araştırmaları eserine ödül. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, itfaiye teşkilatına yeni alınan personel ile tanıştı.

Kayseri Tarihi Araştırmaları eserine ödül

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür yayınlarından olan ve Kayserili araştırmacı tarihçi yazar Mehmet Çayırdağ tarafından kaleme alınan iki ciltlik "Kayseri Tarihi Araştırmaları" eseri, Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) 2022 yılı şehir dalında ödüle layık görüldü.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde basımı yapılan ve şehrin değerlerinin kaleme alındığı kültür eserleri sayesinde, içeriğinde tarihten kültüre, edebiyattan sanata kadar hemen her konuda şehre özgü bilgiler bulunan kitaplar ile şehre, edebiyata ve insana katkı sağlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, itfaiye teşkilatına yeni alınan personel ile tanıştı.

Belediye Meclis Salonu'ndaki tanışma toplantısında Başkan Büyükkılıç'a Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ile diğer daire başkanları ve yeni itfaiye personeli eşlik etti.

İtfaiye teşkilatında görev alacak 44 yeni personele hitap eden Büyükkılıç, itfaiye ekiplerinin fedakarca gayretle görevini yerine getirdiğini belirtti.

İtfaiye Memduh Büyükkılıç Kayseri Kayseri itfaiye Kayseri Tarihi Kayseri Tarihi Araştırmaları