Kayseri'den kısa kısa (10 Haziran 2023 Kayseri kısa haber)

TAKİP ET

Kayseri haberleri: Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunca (TAZOF) düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finali Kayseri'de başladı. İç Anadolu'nun doğusu Kayseri, Yozgat, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Niğde' de yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapımı devam eden 12 katlı binanın dış cephe yalıtım malzemeleri yandı. Hacılar Ali Atay Şaşoğlu Ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK araştırma projeleri sergisi açıldı.

Kayseri'den kısa haberler:

Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonunca (TAZOF) düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finali Kayseri'de başladı. İç Anadolu'nun doğusu Kayseri, Yozgat, Sivas, Kayseri, Nevşehir, Niğde' de yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapımı devam eden 12 katlı binanın dış cephe yalıtım malzemeleri yandı. 

Hacılar'da öğrenciler projelerini sergiledi

Hacılar Ali Atay Şaşoğlu Ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK araştırma projeleri sergisi açıldı.

Okulda düzenlenen sergiye, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Esma Sayıcı, İlçe Emniyet Müdürü Maksut Güldaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan, kurum ve okul müdürleri ile veliler katıldı.

Sergide öğrenciler, projelerini tanıttı. TÜBİTAK bölge finaline katılan öğrencilere başarı belgesi verildi.

Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri hava durumu Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi Kayseri yangın Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finali Hacılar Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu