Kayseri'den kısa kısa (15 Haziran 2023)

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sağanak sonrası oluşan su taşkınlarının hasar verdiği Yeşilhisar ilçesini ziyaret etti. Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Gönül Atölyesi kuruldu.​​​​​​​ Muaythai Milli Takımı, bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Avrupa Oyunları öncesi Erciyes'te güç depoluyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sağanak sonrası oluşan su taşkınlarının hasar verdiği Yeşilhisar ilçesini ziyaret etti.

 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm'ün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Büyükkılıç, ilçe sakinleri ile görüştü.

Zararların giderilmesi için tüm devlet kuruluşlarıyla gereken çalışmaları yapacaklarını belirten Büyükkılıç, yaşanan hasarları en kısa zamanda gidereceklerini ifade etti.

Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin selamlarını vatandaşlara ileterek, şunları aktardı:

"Allah’ın izniyle kenetlenerek, yerel yönetimiyle, hükümetiyle, milletvekillerimiz, bakanlarımız, valimizle, kaymakamlarımızla çalışıyoruz. Valimizin de selamları var, onu da iletmiş olalım. Büyük geçmiş olsun diyoruz."

Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Gönül Atölyesi kuruldu

Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde özel öğrenciler için "Gönül Atölyesi" kuruldu.

Gönül Atölyesi'nde gönüllü eğitmenler tarafından özel öğrencilere zanaat, sanat ve mesleki yeterlilik kazandırılıyor.

Atölyede öğrencilerin anahtarlık, bileklik, kitap ayracı gibi el emeği ürünleri ilerde satışa sunup ekonomik özgürlük kazanmaları amaçlanıyor.

- Başkan Büyükkılıç, Erciyes'teki jeotermal sondaj çalışmalarını denetledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Dağı'nda sıcak su bulunmasına yönelik sürdürülen jeotermal sondaj çalışmalarını denetledi.

Büyükkılıç, jeotermal sondaj çalışmalarını denetleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Erciyes'in potansiyelini arttırmak ve 12 ay kullanılabilir bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Büyükkılıç, "Şehrimizin marka değeri Erciyes'imizde devam eden sıcak su sondaj çalışmalarını inceleyerek, gelinen son durum hakkında bilgiler aldık." ifadelerini kullandı.

Gönül Atölyesi kayseri Memduh Büyükkılıç Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kayseri Kayseri haberleri Erciyes Muaythai Milli Takımı Yeşilhisar