Kayseri'den kısa kısa (16 Haziran 2023)

TAKİP ET

Kayseri haberleri: Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğrenim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği verecek. Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu, bu yıl 7-8 Temmuz tarihlerinde Erciyes'te düzenlenecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak Yükseköğrenim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği verecek.

Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu, bu yıl 7-8 Temmuz tarihlerinde Erciyes'te düzenlenecek.

Kayseri OSB Teknik Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezunları için tören düzenledi.

Törene, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve Kayseri OSB Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Gengeç, okul yönetimi, öğrenciler ve velileri katıldı.

Burada konuşan Yalçın, eğitimin, gelişim, kalkınma ve refah seviyesinin daha ileriye taşınabilmesinin en temel taşı olduğunu belirtti.

Yetiştirdikleri öğrencilerin öncelikle Kayseri sanayisinde istihdam edilmesini benimsediklerini anlatan Yalçın, meslek yüksekokulu projesinin ilk aşamasını da Kayseri Üniversitesi ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yalçın, Kayseri OSB Meslek Yüksekokulunun yeni eğitim yılında 2-3 bölümde eğitime başlayacağını bildirdi.

Kayseri OSB Teknik Koleji Kayseri gündem Kayseri haberleri Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Erciyes Kayseri YKS ücretsiz ulaşım