Kayseri'den kısa kısa (18 Aralık 2023)

TAKİP ET

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda 20 yaşındaki genç, yolun karşısına geçmek isterken aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kayseri'de, çalıştığı iş yerinin sahibini tüfekle vurarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi yarın düzenlenecek törenle açılacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün Heyet-i Temsiliye Reisi olarak Kayseri'ye gelişinin 104. yıl dönümü.

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda 20 yaşındaki genç, yolun karşısına geçmek isterken aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. 

Kayseri Kocasinan Bulvarı'nda aracın çarptığı yaya hayatını kaybetti

Kayseri'de, çalıştığı iş yerinin sahibini tüfekle vurarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de patronunu öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde inşaatın 9'uncu katından düşen işçi hayatını kaybetti.

Kayseri'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi yarın düzenlenecek törenle açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 2021 yılında yıkılan Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden inşa edildi.

Yapımı tamamlanan kütüphane, yarın düzenlenecek törenle hizmet vermeye başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeşilhisar İlçe Halk Kütüphanesi Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri son dakika Kayseri asayiş haberleri Kayseri olay Kayseri yerel haberleri Kayseri kaza Kayseri trafik kazası