Kayseri'den kısa kısa (19 Haziran 2023)

TAKİP ET

AK Parti Kayseri milletvekilleri Hulusi Akar ve Murat Cahid Cıngı ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (SOB) yönetimini ziyaret etti. Kayseri'de sağanak etkili oldu. Kadın kooperatiflerin ürünleri e-38 aracılığıyla satılacak. Milletvekilleri Hulusi Akar ve Murat Cahid Cıngı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Kayseri milletvekilleri Hulusi Akar ve Murat Cahid Cıngı ile AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (SOB) yönetimini ziyaret etti.

 

OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Akar, Cıngı ve Üzüm, OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yalçın, milletvekili seçilen Akar ve Cıngı'yı tebrik etti.

Akar ve Cıngı ise Kayseri sanayicisinin talepleri ve sorunları noktasında TBMM çatısı altında gereken adımları atmaya gayret göstereceklerini belirtti.

AK Parti milletvekilleri ve Başkan Büyükkılıç, ilçe ziyareti yaptı

Milletvekilleri Hulusi Akar ve Murat Cahid Cıngı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti.

Kadın kooperatiflerin ürünleri e-38 aracılığıyla satılacak

Kayseri'de sağanak etkili oldu

Hulusi Akar AK Parti Kayseri milletvekilleri Kayseri OSB Kayseri Kayseri haberleri Kayseri gündem