Kayseri'den kısa kısa (2 Kasım 2023)

TAKİP ET

Kayseri haberleri, Kayseri trafik kazası: Kayseri'de TIR ile minibüs çarpıştı. Kayseri'nin Sarız ilçesinde tırla minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerin katıldığı Antalya Turizm Fuarı'nda tanıtıldı.

Kayseri trafik kazası: Kayseri'de TIR ile minibüs çarpıştı. Kayseri'nin Sarız ilçesinde tırla minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kayseri'de TIR ile minibüs çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Erciyes Antalya'da tanıtıldı

Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerin katıldığı Antalya Turizm Fuarı'nda tanıtıldı.

Toplam 24 ülkeden turizm sektörü temsilcilerinin yer aldığı fuara, Türkiye'nin en gelişmiş kış sporları merkezi Erciyes AŞ de katıldı.

Antalya Turizm Fuarı'nda Erciyes standını ziyaret eden acente ve tur operatörleri, kış turizminin yanında spor ve alternatif turizm imkanı sunan Erciyes'e ilgi gösterdi.

- Başkan Büyükkılıç, Kültepe Müzesi'ndeki çalışmaları inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kayadan oyma müze konumundaki Kültepe Müzesi'nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kültepe'nin geçmişinin 7 bin yıla uzandığını belirten Büyükkılıç, çıkarılan tabletlerin burada sergileneceğini dile getirdi.

Projede sona yaklaştıklarını aktaran Büyükkılıç, "Çok şükür oyma bitti, zemin ile ilgili çalışmalar da tamam. Kültür ve Turizm Bakanımızın desteğiyle burayı hem insanlığa hem de ülkemize kazandıracağız. Böylelikle Türkiye'de bu büyüklükte yeraltı müzesinin olmadığını hep beraber görmüş olacağız." ifadesini kullandı.

Kazı Başkanı Kulakoğlu da desteklerinden dolayı Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Kültepe Müzesi Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri kısa haberler Kayseri haber Kayseri kaza Kayseri trafik kazası