Kayseri'den kısa kısa (21 Aralık 2023)

TAKİP ET

Kayseri haberleri: Kayseri Ticaret Borsası sucuk ve pastırma fiyatlarını açıkladı. Kayseri'nin İncesu ilçesinde düzenlenen operasyonda 16 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri Teşkilat Buluşması'na katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara'da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kayseri Teşkilat Buluşması'na katıldı.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yerel seçimlere yönelik Kayseri Teşkilat Buluşması etkinliğinin gerçekleştirildiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm Kayserililere selam ve sevgilerini ilettiğini bildirdi.

- Kayseri Kariyer Konferansları

Büyükşehir Belediyesinin Kayseri Kariyer Konferansları kapsamında belediye yöneticileri ve özel sektör firmaları yöneticilerine yönelik "Lider yöneticinin benliğine yolculuk" sunumu gerçekleştirildi.

Kayseri Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Özgür Demirtaş tarafından sunum yapıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Kayseri Kariyer Merkezi’nin konferanslar serisinin birincisini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri Ticaret Borsası