Kayseri'den kısa kısa (21 Haziran 2023)

TAKİP ET

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen Matematik Kampları için kayıtlar başladı. Kayseri için kuvvetli yağış uyarısı artarda geldi. Önce Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü bir uyarı yayınladı sonra Kayseri Valiliği vatandaşları uyardı.

Matematik Kampı kayıtları başladı

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK) tarafından düzenlenen Matematik Kampları için kayıtlar başladı.

Sayısal dikkat ve zeka kazanımlarını sağlayıp, analitik düşünme becerilerini geliştirerek, yaparak yaşayarak öğrenme modeliyle matematik alanında soru çözümü imkanı tanınan KAYMEK Matematik Kampı'na 41 kişi katılabilecek.

Matematik dersinin yanı sıra geometri, deneme sınavları ve motivasyon çalışmaları gibi sınav stresini azaltıcı içeriklerin de yer alacağı kampta öğrenci alımları mülakatla belirlenecek.

Mülakatlar, 3-7 Temmuz arasında İhtisas Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

KASKİ'nin kalitesi tescillendi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda "TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" almaya hak kazandı.

KASKİ, 15-17 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen dış tetkik sürecini başarıyla tamamladı.

KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, uzun bir sürecin ardından böylesine önemli bir belgeyi almaya hak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

KAYMEK Kaymek Matematik Kampı Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri matemetik kursu