Kayseri'den kısa kısa (23 Haziran 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa: Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ, Türk İşaret Dili Yeterlilik Sınavı (TİDYES) için hazırlık kursu açtı. Kapuzbaşı Şelalelerinin yolu, bayram sonuna kadar trafiğe açıldı. Erciyes'in çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapıyor. Bunlar çadır karavan kampı, atv gezisi, futbol kampı, plaj voleybolu, zirve tırmanışı, uluslararası bisiklet yarışı, astro foto, Erciyes Ultra Sky Traıl Dağ Maratonu, Erciyes Moto Fest.

Kayseri haberleri: Erciyes yaz mevsiminde çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapacak.

Erciyes'te sadece kışın değil yazın da dolu dolu aktiviteler ve uluslararası organizasyonlar yapılacağını aktaran Başkan Büyükkılıç, çadır karavan kampı, atv gezisi, futbol kampı, plaj voleybolu, zirve tırmanışı, uluslararası bisiklet yarışı, astro foto, Erciyes Ultra Sky Traıl Dağ Maratonu, Erciyes Moto Fest, gondol gezisi, çocuk bisiklet parkı gibi etkinliklerin bunlardan bazıları olduğunu kaydetti.

KAYMEK'ten işaret dili kursu

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ, Türk İşaret Dili Yeterlilik Sınavı (TİDYES) için hazırlık kursu açtı.

TİDYES kursunda, örnek video çözümlemeleri, süreyi etkili kullanma gibi içerikler ders olarak sunulurken, sınava yönelik bilgi de veriliyor.

Kapuzbaşı Şelaleleri'nin yolu açıldı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki önemli turizm değerlerinden Kapuzbaşı Şelaleleri yolunda tehlike arz eden kayaları kesme, genişletme ve iyileştirme çalışmasının ilk kısmını tamamlanarak, yolu bayram sonuna kadar trafiğe açıldı.

Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların ve turizmin olumsuz etkilenmemesi için yol, bayram sonuna kadar trafiğe açıldı.

Erciyes Kayseri Kayseri haberleri Kaymek Kaymek kurs çadır karavan kampı atv gezisi futbol kampı plaj voleybolu zirve tırmanışı uluslararası bisiklet yarışı astro foto Erciyes Ultra Sky Traıl Dağ Maratonu Erciyes Moto Fest Kapuzbaşı Şelalelerinin yolu Kap