Kayseri'den kısa kısa! 24 Ağustos 2023 Kayseri haberleri

TAKİP ET

Kayseri'de iki vali yardımcısı ve 3 kaymakamın görev yeri değişti. 24 Ağustos 2023 gece yarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı ve Resmi gazetede yayınlanan atama kararları ile Kayseri'ye gelenler ve gidenler. Kayseri'de 27 ve 30 Ağustos'ta trafiğe kapanacak yollar konusunda Kayseri Valiliği bilgilendirdi. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü ve Anka Vakfı işbirliğiyle 26 Ağustos-3 Eylül'de 'Anka Vakfı 1. Açık Hava Heykel Sempozyumu' düzenlenecek.

Kayseri'den kısa kısa...

Kayseri’de iki vali yardımcısı ve 3 kaymakamın görev yeri değişti. 24 Ağustos 2023 gece yarısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi gazetede yayınlanan atama kararları ile Kayseri'ye gelenler ve gidenler.

Kayseri'ye yeni atamalar Resmi Gazetede! Gelenler ve gidenler

Kayseri'de 27 ve 30 Ağustos'ta trafiğe kapanacak yollar konusunda Kayseri Valiliği bilgilendirdi. 

Kayseri Valiliği açıkladı! 27 ve 30 Ağustos'ta trafiğe hangi yollar kapanacak?

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü ve Anka Vakfı işbirliğiyle 26 Ağustos-3 Eylül'de "Anka Vakfı 1. Açık Hava Heykel Sempozyumu" düzenlenecek.

Kayseri'de 'Anka Vakfı 1. Açık Hava Heykel Sempozyumu' düzenlenecek

Kayseri'nin Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında tohum dağıtılan Pınarbaşı ilçesinde Yazlık buğday hasadı yapıldı.

Kayseri'de yazlık buğday hasadı yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AFAD İl Müdürlüğü ve Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen AFAD Akrediteli Kentsel Arama Kurtarma Ekiplerinin Eğitimi ve Entegrasyonu seminerine katıldı.

Eğitim alan personel ile bir araya gelen Büyükkılıç, belediyeye bağlı iştiraklerin ve gönüllü personelin katılımıyla kurmayı planladıkları Kentsel Arama Kurtarma Ekiplerinin ilk kursiyerlerinin Spor AŞ personeli olduğunu belirtti.

Büyükkılıç, eğitimlerini tamamlayan personeli sertifikalı AFAD Akrediteli Arama Kurtarma Ekibi olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunduracaklarını ifade etti.

 KASKİ yağmur suyu hatlarını güçlendiriyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından aşırı yağışlarda oluşması muhtemel taşkınları önlemek amacıyla Altınoluk Mahallesi'nde yağmur suyu hattı imalatı gerçekleştirildi.

Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi Veysel Caddesi'ne toplam uzunluğu 1200 metre olan ve Q500 çapındaki yeni nesil borularla açık kanaldan deşarj alınarak imalatı yapılan proje sayesinde bölgede kanalizasyon ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrılarak mevcut sistem daha sağlıklı yapıya kavuşturuldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri KASKİ ERÜ Erciyes Üniversitesi Anka Vakfı 1. Açık Hava Heykel Sempozyumu