Kayseri'den kısa kısa (24 Ekim 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa. 24 Ekim 2023 Kayseri haberleri: Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesi iş birliğiyle yaptırılan yufka tesisi ve mini terminalin mimarisinde, ilçedeki Merzifonlu Karamustafa Kervansarayı'ndan esinlenildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesi iş birliğiyle yaptırılan yufka tesisi ve mini terminalin mimarisinde, ilçedeki Merzifonlu Karamustafa Kervansarayı'ndan esinlenildi.

İncesu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kasım ayında hizmete başlayacak yatırımlardan yufka tesisinde pekmez, üzüm, peynir, yoğurt gibi yöresel ürünler de satılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, ilçede rutin hizmetlerin dışında yatırımların sürdüğünü belirterek katkı veren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

- Büyükşehir Belediyesinin kadın personeline meme kanseri eğitimi

Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Kızılay Hastanesi iş birliğinde kadın personele yönelik meme kanseri farkındalık eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonundaki eğitime katılarak, Kızılay Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Seyfi Akşehirli'ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Akşehirli meme kanseri ve korunma yollarını anlattı.

Kayseri Kayseri haber Kayseri haberleri Kayseri gündem