Kayseri'den kısa kısa (24 Temmuz 2023 Kayseri kısa haber)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haberler: Erciyes Dağı, Uluslararası Yüksek Dağ Koşusu Federasyonunun (ISF) dünya yarış listesine girmeye hazırlanıyor. Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde 2022 yılında 5 milyon 100 bin kilovat elektrik üretildiği bildirildi. Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından düzenlenen 29. Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı tamamlandı.

Türkiye'nin önemli turizm ve Spor merkezlerinden Erciyes Dağı, Uluslararası Yüksek Dağ Koşusu Federasyonunun (ISF) dünya yarış listesine girmeye hazırlanıyor.

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ileri biyolojik atık su arıtma tesisinde 2022 yılında 5 milyon 100 bin kilovat elektrik üretildiği bildirildi.

- Sütdonduran Kampı tamamlandı

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) tarafından düzenlenen 29. Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı tamamlandı.

Türkiye'den katılan dağcı ve doğa tutkunu sporcular, 2700 metre rakımlı Sütdonduran Yaylası'na çıktı.

Etkinlikte dağcılara hitap eden Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Bilal Özdoğan, kampın Erciyes'in ve Hacılar'ın tanıtımında büyük etkisi olduğunu belirtti.

Erciyes Dağı'nın zirvesine çıkmak için Sütdonduran Yaylası'nda buluşan sporcular, zirvede şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu, dua etti.

Hacılar Belediyesi KASKİ Erciyes HADAK Erciyes Zirve Tırmanışı Sütdonduran Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri