Kayseri'den kısa kısa (27 Ocak 2023)

TAKİP ET

Kayseri Bilim Merkezi'nde 24-25 Ocak'ta 8-10 yaş grubu ve 26-27 Ocak'ta 11-13 yaş grubu için yapılan kış kampı, 31 Ocak-1 Şubat'ta 8-10 yaş ve 2-3 Şubat'ta 11-13 yaş grubu için gerçekleştirilecek. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kadroya geçen personel ile buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kadroya geçen personel ile buluştu.

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Meclis Salonu'nda gerçekleşen görüşmeye, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk, Bayar Özsoy ve Ali Hasdal ile daire başkanları, müdürler ve personel katıldı.

Personele kendilerini sürekli geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Büyükkılıç, "Hepiniz eğitimli, donanımlı, belirli bir noktaya gelmiş olan mimarımız, mühendisimiz, veteriner hekimimiz, avukatımız, arkeoloğumuz, eğitmenimiz, grafikerimiz, psikoloğumuz, sosyal çalışmacımız, teknik ressamımız ve itfaiyede çalışan canlarımızsınız. Kendinizi geliştirin, tercih edilen olun, takdir edilen olun. Yabancı dili ihmal etmeyin." ifadelerini kullandı.

- Kayseri Bilim Merkezi'nde Kış Bilim Kampı

Kayseri Bilim Merkezi'nde 24-25 Ocak'ta 8-10 yaş grubu ve 26-27 Ocak'ta 11-13 yaş grubu için yapılan kış kampı, 31 Ocak-1 Şubat'ta 8-10 yaş ve 2-3 Şubat'ta 11-13 yaş grubu için gerçekleştirilecek.

Etkinlik programında, origami hayvanlar, mikroskop atölyesi, robo maç, renkli deneyler ve elektronik yapboz gibi konu başlıkları yer alıyor.

Kış Bilim Kamplarının 1. ve 2. döneminde eğitici atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, kampı tamamlayarak sertifika aldı.

İş Yeri Kayseri Bilim Merkezi Memduh Büyükkılıç Kayseri Kayseri haberleri