Kayseri'den kısa kısa (30 Temmuz 2023 Kayseri kısa haber)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa haberler: Kayseri Kalesi içerisine kurulan, iş arayan ve işverenin buluştuğu platform Kayseri Kariyer ve Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı stantları vatandaşların hizmetinde.

Kayseri'den kısa haberler: Kayseri Kalesi içerisine kurulan, iş arayan ve işverenin buluştuğu platform Kayseri Kariyer ve Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı stantları vatandaşların hizmetinde.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yerel Yönetimler Dergisi'nin 9'uncu Ödül Töreni'nde Sosyal Belediyecilik Ödülüne layık görüldü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen Yerel Yönetimler Dergisi'nin 9'uncu Ödül Töreni'ne Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kayseri İl Turizm Müdürü İl Müdürü Şükrü Dursun, il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Büyükşehir Belediyesine verilen Sosyal Belediyecilik Ödülü'nü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan aldı.

- Büyükkılıç, üniversite tanıtım standını ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tarihi Kayseri Kalesi içerisine kurulan, iş arayan ve işverenin buluştuğu platform "Kayseri Kariyer" ve "Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı" stantlarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlere öğütlerde bulunan Büyükkılıç, öğrencilerden puanlarını en güzel şekilde değerlendirecek bir çalışma yapmalarını istedi.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK vasıtasıyla eğitim alanındaki uzmanlarla tercih yapacak öğrencileri bir araya getirdiklerini anlatan Büyükkılıç, "Amacımız onları arzu ettikleri doğrultuda yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde başvurularını yaptırıp, yerleşmelerini sağlamak. Hayatın bundan ibaret olmadığını bilmelerini tavsiye ederim. Arzu ettikleri doğrultuda puanlar gelmediyse daha sonra tekrar deneyebiliyorlar. Önemli olan eldeki veriyi en sağlıklı şekilde kullanabilmek." diye konuştu.

Yerel Yönetimler Dergisi Kayseri Kayseri gündem Kayseri haberleri Kayseri Kariyer Kayseri Üniversite Tanıtım ve Tercih Danışmanlığı