Kayseri'den kısa kısa! Erciyes otobüs saatleri

TAKİP ET

Erciyes Bulvarı Talas Bulvarı'na bağlandı. HADAK sporcuları Rize İkizdere'den 5 madalya ile döndü. Cumhuriyet Meydanı'ndan Erciyes Kayak Merkezi'ne, kale önünden gidişler, saat 8.30, 9.30, 10.30 ve 11.30 olarak belirlenirken, Erciyes Dağı'ndan dönüşler saat 14.30, 15.30, 16.30 ve 17.30 olarak düzenlendi.

KAYMEK, Aşık Veysel türkülerini okuma yarışması

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılının UNESCO tarafından "Aşık Veysel Yılı" olarak ilan edilmesi dolayısıyla Aşık Veysel türkülerini okuma yarışması düzenleyecek.

"Gençler Seni Hatırlıyor" ismiyle düzenlenecek yarışmada, gençlere, Aşık Veysel Şatıroğlu'nu tanıtmak, sevdirmek ve onun türkülerini yaygınlaştırarak gelecek nesillere aktarmak amaçlanıyor.

Yarışmaya Kayseri'de eğitim gören ve ikamet eden 15-25 yaş arası gençler katılım sağlayabilecek.

Yarışmada dereceye girenlere toplam 9 bin lira ödül verilecek.

Erciyes otomobüs seferleri 

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yarıyıl tatili dolayısıyla Erciyes'e otobüs seferleri düzenliyor.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ otobüsleri yarıyıl tatili boyunca Erciyes seferleri kapsamında haftanın her günü hizmet veriyor.

Buna göre Cumhuriyet Meydanı'ndan Erciyes Kayak Merkezi'ne, kale önünden gidişler, saat 8.30, 9.30, 10.30 ve 11.30 olarak belirlenirken, Erciyes Dağı'ndan dönüşler saat 14.30, 15.30, 16.30 ve 17.30 olarak düzenlendi.

- Erciyes Bulvarı Talas Bulvarı'na bağlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağlayan yolda çizgi çalışmalarının da yapılarak çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Büyükkılıç, yolun 30 metre genişliğinde ve 4,7 kilometre uzunluğunda olduğunun altını çizerek ulaşıma rahatlık kazandıracağını kaydetti.

Erenköy Bulvarı'nın Komando Caddesi ile Talas Bulvarı arasında kalan kısımda altyapı ve asfaltlama çalışmaları sonrası yol çizgilerinin de çekildiğini vurgulayan Büyükkılıç, "Erciyes Bulvarı'nı Talas Bulvarı'na bağladık. Büyükşehir'in fedakar ekipleri tarafından, 750 metrelik son etapla birlikte yol üzerinde toplam 15 bin ton asfalt serimi yapıldı. Asfalt serimi ardından yol çizgileri de çekilerek, çalışmalarımız tamamlandı." ifadelerini kullandı.

Kentte daha emniyetli, daha konforlu ve daha kısa yollar için çalışacaklarını aktaran Büyükkılıç, bu yol için 15 bin ton asfalt serimi yapıldığını da belirtti.

HADAK sporcuları Rize İkizdere'den 5 madalya ile döndü

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) sporcuları, 20-22 Ocak'ta Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Rize İkizdere'de düzenlenen Gençler-Büyükler Dağ Kayağı Şampiyonası'nda 5 madalya kazandı.

HADAK Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç Erciyes otobüs dönüş saatleri Erciyes Kayak Merkezi Erciyes otobüsleri saatleri Erciyes otobüsü hangi durakta Erciyes Dağı Kayseri Kayseri haberleri