Kayseri'den kısa kısa haber (19 Mart 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haber: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine AFAD iş birliği ile kurulacak 100 konteynerlik kentin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden sel bölgesine destek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine AFAD iş birliği ile kurulacak 100 konteynerlik kentin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, inşaat alanında incelemelerde bulunarak, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

50 konteyner konutun altyapı ve temel sistemini hazır hale getirdiklerini belirten Büyükkılıç, en kısa sürede bunu 100'e tamamlayıp burada oturacak kardeşlerine teslim edeceklerini kaydetti.

AFAD iş birliği ile hayata geçirilecek projeyle depremzedelere oturma odası, mutfağı, yatak odası, banyosu ve tuvaleti bulunan konteyner evler teslim edilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden sel bölgesine destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin sel felaketi yaşayan Şanlıurfa ve Adıyaman'a gönderdiği araç sayısı 16'ya, personel sayısı da 33'e ulaştı.

Sel felaketi yaşayan Şanlıurfa ve Adıyaman'a destek amaçlı gönderilen ekipler çalışmalarına devam ediyor.

İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri cadde, sokak ve kaldırımlarda temizlik çalışması yürütüyor.

kayseri Kayseri Kayseri Büyükşehir Belediyesi