Kayseri'den kısa kısa haber (4 Haziran 2023)

TAKİP ET

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesi'ne ilişkin açıklamada bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı görevini üstlenen Kayseri'nin gururu Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Kabinesi’ne ilişkin açıklamada bulundu.

Başkan Yalçın, “Açıklanan kabine, üretim, istihdam ve ihracat odaklı büyüme hedeflerine odaklanan Türk sanayicisine heyecan vermiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışacak olan yeni kabinenin, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

ÖZHASEKİ'YE TEBRİK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı görevini üstlenen Kayseri'nin gururu Mehmet Özhaseki’yi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek üçüncü dönem cumhurbaşkanlığına başlamasının ardından yeni kabineyi açıkladı.  Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev alan Mehmet Özhaseki’yi ve yeni kabini de göreve başlayan tüm bakanları tebrik etti.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın Kayseri Memduh Büyükkılıç Mehmet Özhaseki