Kayseri'den kısa kısa haber (9 Mayıs 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haber: Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kayseri Şubesi, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Dayanışma Gecesi düzenledi. Geceden elde edilen gelirle, birçok öğrenciye eğitim desteği sağlanacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği piknik etkinliğine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kayseri Şubesi, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dernek, ihtiyaç sahibi öğrenciler için Dayanışma Gecesi düzenledi. Geceden elde edilen gelirle, birçok öğrenciye eğitim desteği sağlanacak. 
 
Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Kayseri’de faaliyete geçen ve bu yılın başında da ilk genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kayseri Şubesi, başarılı ve anlamlı faaliyetlerine devam ediyor.
 
Dernek bu kez de ihtiyaç sahibi öğrenciler için harekete geçti. Başkanlığını Seval Genç’in yaptığı dernek ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlamak, eğitim desteği vermek için ‘Dayanışma Gecesi’ düzenledi. Geceye iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
 
"Çağdaş Türkiye’nin Gelecek Güvencesi" sloganıyla Kayseri’de de faaliyetlerini sürdüren ÇYDD’nin Burak At çiftliğinde düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne ÇYDD Genel Başkanı Prof Dr Ayşe Yüksel, Genel Başkan Yardımcısı Avukat Sedat Durna, siyasi parti ve STK temsilcileri, milletvekili adayları ve çok sayıda davetli katıldı.

KAYSERİ'DE PİKNİK ETKİNLİĞİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği piknik etkinliğine Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte, Ihlamur Parkı Piknik Etkinliği’nde Kayserili vatandaşlarla buluştu.

Kayseri Kayseri Gündem Kayseri Haberleri kısa haberler