Kayseri'den kısa kısa haber (9 Temmuz 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haber: Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) 11 farklı birimiyle Kayseri'nin tüm ilçelerinde ve şehir merkezinde 39 tesiste 52 noktada öğrencilere ve kursiyerlere eğitim vermeye devam ediyor. Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Avrupa'nın en yüksekte biten dikey koşusunda dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldı.

Kayseri'den kısa kısa haber...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında amiral gemisi olan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), bünyesindeki Gençlik Merkezleri’nin Yaz Okulları’nda, İlçe Sosyal Yaşam Merkezleri Yaz Okulu’nda ve Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri Yaz Dönemi’nde birbirinden farklı kurs, ders ve etkinlikler ile öğrencilerin yazlarını keyifli ve verimli geçirebilmeleri adına birçok kurs açtı.

KAYMEK, Yaz Okulları ile öğrencilerin tatil süreçlerinde daha kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak adına birbirinden farklı kurslarıyla öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri ve yaz tatilini verimli geçirebilmeleri adına Gençlik Merkezleri’nin Yaz Okulları’nda, İlçe Sosyal Yaşam Merkezleri Yaz Okulu’nda ve Sanat ve Mesleki Eğitim Kurs Merkezleri Yaz Dönemi’nde önemli etkinlikler ve eğitimler düzenliyor.

Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. ev sahipliğinde bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Avrupa’nın en yüksekte biten dikey koşusunda dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldı.

Dünyanın farklı ülkelerinden ve Türkiye’nin dört bir yanından 230 atletin katıldığı Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu’nda yarışmacılar Erciyes Tekir Kapı’da finişe ulaşırken, yarışmanın ödül töreni ise yine Tekir Kapı’da gerçekleştirildi.

KAYMEK Kayseri Kayseri Haberleri Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu Erciyes