Kayseri'den kısa kısa haber

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haber: TRT saz ve ses sanatçıları Kayserililere müzik ziyafeti sundu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Stockholm'de İslam düşmanı Paludan tarafından gerçekleşen provokasyona tepki gösterdi.

Kayseri'den kısa kısa haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kültür ve sanat etkinliklerine verdiği anlayış hizmetiyle kentte düzenlediği kültürel ve sanatsal etkinliklerini Kayserililerle buluşturmaya devam ediyor.

TRT Sanatçıları Şehir Konserleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği iş birliğinde düzenlenen ve Kayserililerden yoğun ilgi gören TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ne katıldı.

Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Haldun Taşan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, TRT Genel Müdür Yardımcısı Hasan Öymez, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, rektörler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yönelik hadsiz ve alçak saldırıyı lanetlendi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserililerle sabah namazında Hunat Camii’nde buluşarak, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yönelik hadsiz ve alçak saldırıyı lanetleyip, kınadı. 

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye Stockholm Büyükelçiliğİ önünde Kur'an-ı Kerim yakılması ve İsveç makamlarının buna izin vermesinin alçaklık olduğunu vurgulayarak, “Tüm İslam âlemini hedef alan bu eyleme izin veren İsveç makamlarını kınıyorum. Kutsal kitabımıza alçakça saldırı düzenlemeyi planlayanlara asla geçit vermeyeceğiz” diye konuştu. 

Kayseri Kayseri Gündem Kayseri kısa kısa haber Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç İsveç Kuranı Kerim