Kayseri'den kısa kısa haber

TAKİP ET

Kayseri'den kısa kısa haberler: KAYMEK, 'Kitap Seç, Oku, Yarış, Kazan' sloganıyla gerçekleştirdiği kitap okuma yarışmasının üçüncüsü düzenlenecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca 100. yıl yangın ve tahliye farkındalık tatbikatı gerçekleştirildi.

Kayseri'den kısa kısa haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ'nin (KAYMEK) "Kitap Seç, Oku, Yarış, Kazan" sloganıyla gerçekleştirdiği kitap okuma yarışmasının üçüncüsü düzenlenecek.

Kitapseverler, Nazan Bekiroğlu'nun Yusuf ile Züleyha ve Tağrık Buğra'nın Osmancık kitaplarından biri ya da her ikisini seçerek yarışmaya katılabilecek.

Belirlenen kitap ve yazarını konu alan 4 şıktan oluşan ve 15 soru sorulacak yarışmanın son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

Yarışma sonuçlarına göre, her kitap için birincilere 6 bin, ikincilere 4 bin, üçüncülere ise 2 bin lira ödül verilecek, 5 kişiye de mansiyon ödülü olarak termos kupa hediye edilecek.

Kayseri İtfaiyesinden 100. yıl tatbikatı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığınca 100. yıl yangın ve tahliye farkındalık tatbikatı gerçekleştirildi.

İtfaiye ile Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle okulun bahçesinde düzenlenen tatbikatın sonunda itfaiye ve öğrenciler hep birlikte "Türk İtfaiyesi" andını okudu.

Tatbikatta, 100 öğrenci, 100 Türk bayrağıyla görsel şölen sundu.

KAYMEK Kayseri Kayseri İtfaiye itfaiye