Kayseri'den kısa kısa haberler (1 Ocak 2023)

TAKİP ET

Kayseri'den kısa haberler. 31 Aralık'ta Kayseri'de neler oldu? İlk çocuk hangi hastanede doğdu? Adı ne oldu? Melikgazi ilçesinde 2022 yılında kaç çift evlendi?

Kayseri'de 2023 yılının ilk bebeği dünyaya gözlerini açtı. Asena ve Ahmet Tekne çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen ilk bebeklerine "Yüsra" ismini verdi. Kayseri Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Şamil Gergin ve sağlık çalışanları, aileyi tebrik etti.

Kayseri'den kısa kısa haberler (1 Ocak 2023)

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 426 litre sahte içki, 10 litre etil alkol, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri'de yılbaşı öncesi 426 litre sahte içki ele geçirildi

Kırşehir-Kayseri kara yolunda meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Kırşehir-Kayseri kara yolunda trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Melikgazi ilçesinde 2022 yılında 3 bin 978 çift evlendi

Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu tarafından 2022 yılında 3 bin 978 çiftin nikahı kıyıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, dünya evine giren tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Palancıoğlu, "Bazı çiftlerimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ben de şahit oldum. İnşallah çiftlerimizin mutlulukları daim olur. Bu yıl belediyemizde 3 bin 978 çift hayatlarının en önemli imzalarını atarak ilk adıma 'evet' dediler. Vatandaşlarımızın bu mutlu günlerinde yanlarında olmaktan mutluyuz." ifadelerini kullandı.

kayseri Melikgazi Belediyesi Kayseri Kayseri kısa haberler