Kayseri'den kısa kısa haberler (14 Mart 2023)

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza ziyareti kapsamında, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, 12 Mart 2023'te Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında açıklama yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza ziyareti kapsamında, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç, Halkbank Tomarza Şubesi'nin açılışına katıldı.

Büyükkılıç, daha sonra Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin ile esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

KESOB Başkanı Odakır'dan yapılandırma açıklaması

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, 12 Mart 2023'te Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hakkında açıklama yaptı.

31 Mayıs'a kadar yapılandırma başvurusunun devam edeceğini aktaran Odakır, esnaf ve sanatkarların bağlı oldukları odalara ait aidat borçları dahil olmak üzere devlete olan çeşitli borçlarını yapılandırabileceklerini belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır Tomarza Kayseri Kayseri Gündem Kayseri Haberleri